Om oss

Bilsenteret driver med salg av nye, brukte, og originale bildeler til alle bilmerker. Vi kan velge en bildel etter model og produksjonsår. Vi har deler til bilkarosseri, bilinteriør, motor, understell, brems, el-system, kjøling, osv. Alle bildeler leveres direkte fra våre leverandører i Tyskland. Derfor kan vi tilby opp til 50% lavere priser og høyere kvalitet. Bildelene kan bestilles på telefonen eller ved å fylle ut etterspørselsskjemaer.

Vi er sakkyndige. Vi velger bildelene som våre kunder trenger i originale produsentkataloger. Toppkvalitetsbistand i forbindelse med løsning av spørsmål og teknisk service. Vi betrakter våre kunder med alvor og respekt og analyserer enhver situasjon, ta hensyn til oppståtte problemer og tilby beste løsninger.

Vi sørger for rask og kvalitetsbetjening. Bildelene kan bestilles på telefonen eller ved å besøke oss på kontoret i Spydeberg. Bildelene leveres til andre byer av bud.

Vi tilbyr enkelt oppgjør for våre tjenester. Du kan betale med kontanter eller via nettbank – slik sparer du tid og kan nyte din bil enda raskere.